PÄHEEMPI MARKKINOINTI- JA MAINOSTOIMISTO JOENSUUSTA

PALVELUT

Yritysilme ja brändi

Mainostoimisto Päheellä tuotamme yritykselle arvokkaan brändi-ilmeen.

Kotisivut ja verkkokaupat

Teemme yrityksellesi kotisivun tai verkkokaupan, joka tuottaa lisäarvoa.

Hakukone- ja somemarkkinointi

Hakukoneoptimointi ja somemarkkinointi haltuun kanavalla kuin kanavalla.

Graafinen suunnittelu

Markkinointimateriaaliemme suunnittelupalvelu kattaa kaiken.

Videokuvaus ja sisällöntuotanto

Kuvaamme tarinasi tuottamaan sekä toteutamme kanssasi yrityksesi tarvitsemat sisältömateriaalit.

Hyvää kahvia

Tule käymään toimistollamme, tarjoamme hyvät kaffet ja keskustelut!

MEIHIN LUOTTANEITA

OTA YHTEYTTÄ

Soita

Viesti

Sähköposti

Kotisivu tai verkkokauppa hakukone­optimoinnilla lentoon.

SEO eli hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan kotisivun tai kokonaisen verkkokaupan sijoituksia Google-hakukoneen tulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada sivustolle lisää pontentiaalisia asiakkaita ja tätä kautta kasvattaa myyntiä tai yrityksen tunnettavuutta. Lähtökohtana tulisi aina pyrkiä hakutulosten ensimmäisen hakusivun kärkikahinoihin. Käytkö muka itse katsomassa mitä hakutulosten toiselta sivulta löytyy – kolmannesta puhumattakaan?

Google-hakukone näkyvyyden parantamisen tulee olla aina suunniteltua ja tavoitteellista.

Pähee markkinointi­toimisto, digitoimisto ja mainostoimisto Joensuusta.

Pähee on markkinoinnin hybriditoimisto Joensuussa, jonka asiakkaana saat keskittämällä kaikki mainostoimisto, digitoimisto ja markkinointitoimisto palvelut samasta paikasta kustannustehokkaasti. Markkinointi- & mainostoimisto Päheen päämaja on Joensuun keskustassa, mutta niin tekijät kuin asiakkaat ovat ympäri Suomea. Mainostoimisto Pähee on vahva, kokenut ja työlleen omistautunut tiimi Joensuun ”sykkeestä”. Me Päheellä pyrimme kehittymään omassa työssämme, jotta voimme paremmin palvella asiakkaitamme muuttuvien olosuhteiden ja tilanteiden kanssa. Haluamme luoda yhdessä uutta niin omassa tiimissä kuin asiakasyritysten kanssa.

Pyrimme auttamaan asiakkaitamme menestymään ymmärtämällä yrityksen toiminta-alan, yrityksen sen hetkisen position ja tulevaisuuden haasteet. Tarjoamme ratkaisuja, jotka saavuttavat asiakkaan antamat tavoitteet. Haluamme olla pitkäaikaisia markkinointikumppaneita. Meille asiakkaan menestys on päämäärä!