DIGITOIMISTO

Pähee on myös digitoimisto Joensuusta joka tuottaa verkkokaupat ja kotisivut yritykselle

Digitoimisto tuottaa worldpress kotisivut yritykselle

Nettinäkyvyydessä ei ole yhtä pakettiratkaisua, joka sopisi kaikille. Liukuhihnapalvelun sijaan saat Digitoimisto Päheeltä huolella suunnitellut ja tarpeisiisi räätälöidyt WordPress kotisivut yritykselle. Upean ulkoasun ja helppokäyttöisten sekä teknisesti varmatoimisten ja hakukoneystävällisen kotisivun lisäksi lupaamme 100% tyytyväisyystakuun ja varmasti välittävän palvelun.

Laadukkaat kotisivut

Mitä varten kotisivut rakennetaan? Mitä niillä halutaan saavuttaa? Mille kohderyhmälle ne suunnataan? Mikä on kotisivujen rooli yrityksen liiketoiminnassa? Näillä kysymyksillä olisi syytä lähteä liikkeelle, kun kyseessä on laadukkaiden kotisivujen rakentaminen. Hyvin rakennetut sivut tukevat yrityksen liiketoimintaa ja saavuttavat sille asetetut tavoitteet tehokkaasti.

Digitoimisto Päheellä on kokemusta monelta toimialalta sekä isoista ja pienistä projekteista. Oli kyseessä sitten kotisivut, verkkokauppa tai erilaisten järjestelmien integrointi kotisivuihin, me tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Asiakkaamme arvostavat laatua, helppokäyttöisyyttä ja ammattitaitoista otetta. Mittaamme, kehitämme ja kehitymme, jotta bisneksen tekeminen voisi olla entistä tehokkaampaa.

Woocommerse verkkokauppa yritykselle Digitoimisto Päheeltä

Olisiko yrityksesi jo aika hypätä verkkokaupan vallankumouksen kyytiin? Vai onko nykyinen verkkokauppasi sekava sillisalaatti, jonka hallinta tuottaa tuskanhikeä? WooCommerce verkkokauppa on useimpien yritysten digitaaliseen kaupankäyntiin kätevin ratkaisu.

WooCommerce on Suomen ja maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Suosion takana on alustan pohjautuminen WordPressiin. Tämän ansiosta verkkokaupan mukana saat myös kaikki WordPressin herkut, kuten helpon sisällön hallinnan ja hyvän hakukoneoptimoinnin.

Erotu kilpailijoista näyttävällä WordPress WooCommerce verkkokaupalla

Verkkokaupan ominaisuudet ja toiminnot:

  • Joustava WordPress alusta
  • Responsiivinen toteutus
  • Kattava myynnin raportointi
  • Monipuoliset tuotevariaatiot ja muunnelmat
  • Integraatiot ulkopuolisiin järjestelmiin

Kotisivun ja verkkokaupan hakukone­optimointi

SEO eli Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan kotisivun tai kokonaisen verkkokaupan sijoituksia Google hakukoneen tulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada yrityksen sivuston hakutulosten kärkeen mutta vähintään aina edes ensimmäiselle sivulle halutuilla hakusanoilla. Vai käytkö muka itse katsomassa ketä löytyy toiselta sivulta kolmannesta puhumattakaan? 

Digitoimisto Pähee - Joensuu

Me olemme Pähee digitoimisto Joensuusta. Olemme WordPress verkkopalveluihin erikoistunut mainostoimisto ja hyvä kumppani, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Toimipaikkoinamme ovat Joensuu ja koko Suomi. Suunnittelemme tarvitsemasi markkinointiviestit ja tarjoamme tarvitsemasi digitaaliset palvelut niin, että menestyt muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Yhden Päheen lipun alta löydät kätevästi strategian, muotoilun, teknologian ja sisällön saumattoman yhdistelmän – eiköhän laiteta täysi pöhinä päälle?