DIGITOIMISTO

Pähee on kaiken muun hyvän lisäksi myös digitoimisto Joensuusta, joka tuottaa verkkokaupat ja kotisivut yrityksellesi.

Digitoimisto, joka tuottaa worldpress-kotisivut yrityksellesi

Mitä nettinäkyvyyteen tulee, tiedämme ettei oikotietä onneen ole: se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Liukuhihnapalvelun ja pakettiratkaisujen sijaan tarjoamme sinulle digitoimisto Päheellä yksilöidyt ja yrityksesi tarpeisiin räätälöidyt WordPress-kotisivut. Ulkoasultaan kauniiden, helppokäyttöisten sekä teknisesti toimivien kotisivujen lisäksi lupaamme 100% tyytyväisyystakuun sekä varmasti välittävän palvelun.

Laadukkaat kotisivut

Digitoimisto Päheellä pyrimme asiakasta kuunnellen kartoittamaan yksilöllisesti sen, miten kotisivuista saataisiin kaikki mahdollinen potentiaali irti. Mitä varten kotisivut rakennetaan, mitä niillä halutaan saavuttaa ja mille kohderyhmälle ne suunnataan ovat kysymyksiä, jotka esitämme saadaksemme luotua yrityksesi liiketoimintaa tukevat ja tavoitteet saavuttavat kotisivut.

Päheellä on kokemusta useilta eri toimialoilta sekä isoista että pienemmistä projekteista. Oli kyse sitten kotisivuista, verkkokaupasta tai erilaisten järjestelmien integroinnista kotisivujen yhteyteen, me tiedämme mikä toimii ja mikä ei. Asiakkaamme arvostavat laatua, helppokäyttöisyyttä ja ammattitaitoista otetta. Kehitämme ja kehitymme, jotta bisneksen tekeminen voisin olla entistä tehokkaampaa.

 

Woocommerse-verkkokauppa yrityksellesi Digitoimisto Päheeltä

Sano hyvästit sekaville ja tuskanhikeä tuottaville verkkokaupoille, ja hyppää digitoimisto Päheen kanssa verkkokaupan vallankumouksen kyytiin maailman suosituimman verkkokauppa-alusta WooCommercen avustuksella!

WooCommerce on useimpien yritysten ykkösvalinta digitaalisessa kaupankäynnissä sekä maailmalla että Suomessa. Suuren suosion takaa paljastuu alustan jouheva pohjautuminen WordPressiin, jonka ansioista saat verkkokauppaasi kaikki WordPressin tarjoamat herkut aina sisällön helposta hallittavuudesta hyvään verkkokauppaoptimointiin asti.

Erotu kilpailijoista näyttävällä WordPress WooCommerce-verkkokaupalla

Verkkokaupan tarjoamat ominaisuudet ja toiminnot:

  • Joustava WordPress-alusta
  • Responsiivinen toteutus
  • Kattava myynnin raportointi
  • Monipuoliset tuotevariaatiot ja muunnelmat
  • Integraatiot ulkopuolisiin järjestelmiin

Kotisivun ja verkkokaupan hakukone­optimointi

SEO eli Hakukoneoptimointi tarkoittaa toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan kotisivun tai kokonaisen verkkokaupan sijoituksia Google hakukoneen tulosten luettelossa tiettyjä hakusanoja käytettäessä. Tavoitteena on yleensä saada yrityksen sivuston hakutulosten kärkeen mutta vähintään aina edes ensimmäiselle sivulle halutuilla hakusanoilla. Vai käytkö muka itse katsomassa ketä löytyy toiselta sivulta kolmannesta puhumattakaan? 

Digitoimisto Pähee - Joensuu

Olemme Pähee digitoimisto Joensuusta. Olemme WordPress-verkkopalveluihin erikoistunut mainostoimisto ja hyvä kumppani, joka palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Toimipaikkoinamme ovat Joensuu ja koko Suomi. Digitoimisto Päheellä suunnittelemme tarvitsemasi markkinointiviestit ja tarjoamme tarvitsemasi digitaaliset palvelut niin, että menestyt muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Yhden Päheen lipun alta löydät kätevästi strategian, muotoilun, teknologian ja sisällön saumattoman yhdistelmän – eiköhän laiteta täysi pöhinä päälle?